Om

Vinteren 2015 flyttet jeg fra Oslo til København. Etter 8 flotte år i Oslo skulle det skje noe nytt. Jeg pakket ryggsekken, skrudde sykkelen sammen og flyttet uten planer om en retur til Norge. Men jeg flyttet ikke uten planer. Så modig er jeg ikke. I København ventet jobb i et software-selskap hvor jeg hovedsakelig jobber med opplæring og undervisning. En god match med min lærerutdannelse og øvrige bakgrunn.

Sykkel og bagasje1
Halvveis montert på flyplassen i København.
Sykkel og bagasje 2
Ferdig montert. Bare å ta flyttelasset på ryggen og sykle inn til min nye hjemby.

Jeg er litt over gjennomsnittlig interessert og engasjert i sykkel. Jeg har tidligere jobbet i en sykkelbutikk, finner stor glede i stisykling, og sykkelen er mitt foretrukne fremkomstmiddel hele året. Gjennom FETT OM har jeg jobbet med prosjekter knyttet til sykkelens rolle i byutviklingen. Sykkelinfrastrukturen i København er absolutt en del av årsaken til at jeg trives så godt her.

Jeg har en bachelor i media og PR fra University of Westminster. Senere tok jeg praktisk-pedagogisk utdanning og beveget meg over i jobber hvor jeg underviser og lærer opp. Jeg er nysgjerrig på hvordan man kan tilrettelegge best mulig for møtet mellom mennesker og teknologi, og hvordan man kan bruke teknologi for å skape effektiv og berikende opplæring.

Så har jeg savnet å skrive. Og samtidig som jeg har savnet det, har jeg ikke turt å gjøre noe med det. Før nå.

22. mai 2016 løper jeg København maraton. Veien dit vil jeg forsøke å skrive om daglig. Jeg har satt meg et mål. I 2013 løp jeg Berlin maraton på 3.36, og nå vil jeg under 3.30. Her kan du lese om hvordan det gikk.

#############

About.me
Instagram
Facebook
LinkedIn
Snapchat: foando

#############