Turene som teller

SelvportrettNoen dager er det krevende å få hodet til å løfte kroppen ut av sofaen. I dag var en sånn dag. Men så er det desto mer tilfredsstillende når løpeturen er unnagjort. Her er dagens rapport fra en tur i virkelig lortevær.

Det går mot slutten av april og jeg trodde lua og vantene var pakket bort for sommeren. Den gang ei. 3-4 grader og regn er status i København. Slå det sammen med en bitende vind så har du et ganske grisete løpevær.

70 minutter på programmet
50 av dagens 70 minutter skulle gå i maratontempo. Jeg var ikke motivert i det hele tatt da jeg startet. Men beina ville løpe. Nå har jeg kommet dit hvor løpingen og tempoet begynner å gå av seg selv. Når jeg sliter med å komme i gang tar beina ansvar og sender meg avsted i riktig tempo.

Det ble ikke fullt 70 minutter, men 63 minutter med kilometertidene under er jeg fornøyd med.

12,47 km. på 63 minutter.
12,47 km. på 63 minutter.

Så lenge jeg holder kilometertidene over 4.40 så merker jeg ingen slitasje i akillessenen. Nå blir det også gradvis færre kilometer per uke, så bekymringen for nye skader har forsvunnet. Herfra og ut handler det om å bygge overskudd og bli godt kjent med hvordan maratonfarten føles.

Spotify Running
Jeg er lei av det meste av musikken jeg har hørt på i det siste. I dag testet jeg Spotify Running igjen, for første gang på lenge. Det dukket opp en del gode låter. Høydepunktet var en låt fra Rammstein som også har en herlig video:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *