Ny løpemusikk til dagens tur

måneskinn over fælledparken

Med måneskinn over Fælledparken fikk jeg gjennomført dagens 75 minutter i god stil. Her er oppsummeringen av dagens økt og en ny favorittliste for løp fra Spotify.

I dag løp jeg 75 minutter fordelt på 10 minutter rolig, 30 minutter maratontempo, 5 minutter rolig, 20 minutter maratontempo og 10 minutter rolig til slutt.

Jeg bruker pulsklokken stadig mer i treningen. Selv om jeg ikke har testet makspulsen skikkelig, begynner jeg å få en god følelse for tempoet jeg holder på forskjellig puls. Da jeg løp halvmaraton for noen uker siden lå jeg rundt 175-178 med kilometertider på ca. 4.30. I dag la jeg meg ti slag lavere og traff maratonfarten perfekt med 4.50-4.55 per kilometer.

Jeg kommer helt sikkert til å løpe på puls 22. mai. Det er enklere å styre ut fra enn kilometertider syns jeg.

Beina tålte farten godt, og sykdommen jeg har slitt meg siste uken har nesten sluppet taket. Hvis jeg holder meg unna høyere fart enn jeg holdt i dag, så tror jeg kroppen vil tåle de kilometerne som ligger i programmet fremover.

Ny løpemusikk
Spotify lager en hel masse spillelister. Det er vanskelig å finne frem til de gode, men nå har jeg funnet en ny favoritt for løp: Wild & Free Workout. «Fast folk and aggressive Americana guaranteed to open up your stride and push your workouts to the limits.»

Beskrivelsen treffer. Det hjelper bra på å bli jaget avgårde av en hurtig banjo, en ivrig fele og noen taktfaste gitarer. Det er selvfølgelig ikke alt som treffer like godt, men stort sett så matcher musikken på lista godt med min takt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *