Restitusjon på romaskinen

display på romaskin i treningssenter

Jeg merker at det har stivnet til litt i høyre ankelparti. Jeg har også fått en liten hevelse etter lørdagens halvmaraton. I dag ble det en fornuftig restitusjonsøkt uten løp.

Smedjen er CrossFit Copenhagens andre box på Nørrebro. Det var sikkert en smed der tidligere, og lokalet er som skapt for skitten og funksjonell trening. I dag dro jeg dit for romaskinen, litt vekttrening og uttøying.

Rooooooolig rotur
Det ble en rolig halvtime på romaskinen med puls som knapt nådde 120. I fjor ville jeg oversett signalene fra kroppen og heller tatt en løpetur. Det er godt at jeg klarer å holde tilbake og finne alternativer til de 35 minuttene rolig løp som sto på programmet i dag.

Jeg har en god halvmaraton bak meg, og vet at jeg er i rute hvis jeg kan holde meg skadefri. Jeg har allerede løpt flere hundre kilometer, så det nødvendige grunnlaget er nesten på plass. Da er det ikke noe galt i å bytte bort noen av løpeøktene med andre kondisjonsøvelser.

Beinøvelser
I tillegg til roturen kjørte jeg noen ganske lette sett på beina. Knebøy, utfall og tåhev hovedsakelig. Jeg sliter litt med å finne en god posisjon i knebøy om dagen. Jeg lurer på om det kanskje er hoftene og lysken som er i ferd med å stivne til av all løpingen.

Jeg har vært litt slapp på bevegelighetsarbeidet den siste tiden. Det er nok viktig at jeg retter min oppmerksomhet mot dette fremover.

hovenhæl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *