Uke 7: Tilbake til rutinen

Solbjerg kirkegård i København
Solbjerg kirkegård.

Påsken i Oslo er historie. Jeg er tilbake i København og har tatt fatt på uke 7 av treningsprogrammet. En spennende uke ligger foran meg, og på søndag kommer programmets første virkelige prøve. Her er uka som kommer: 

Uke 7 av programmet til Lucozade Sport:

Mandag:
20 minutter rolig løp

Tirsdag:
2o minutter rolig løp
20 minutter jevnt
20 minutter rolig

Onsdag:
I programmet er det lagt opp til hvile, styrke, svømming eller annen alternativ trening. Jeg sikter mot morgentrening: CrossFit.

Torsdag:
40 minutter jevnt løp

Lørdag:
15 minutter rolig

Søndag:
Løp en halvmaraton

Løp en halvmaraton!
Så begynner det å bli alvor. Til søndag sier treningsprogrammet at jeg skal løpe en halvmaraton. Oi… Og treningsprogrammet frem til da er så stille og rolig at her er det lagt opp til at det skal gå fort på søndag.

Men kan jeg egentlig løpe en halv på søndag? Det kan hende den halve må flyttes til lørdag, for på lørdag kveld skal jeg i en 30-årsdag. Jeg er spent på hvordan jeg takler å løpe en halvmaraton alene. Her skal jeg forsøke å løpe en god tid uten at det er en konkurranse. Ideelt sett skal jeg tett på 1.30.

Enn så lenge er værutsiktene gode for lørdag. 6 grader, overskyet og lite vind. Det eneste jeg trenger er en passende rute uten for mange avbrytelser i form av lyskryss.

Tilbake til rutinen
Det er godt å være tilbake i København. Jeg syns det er enklere å holde orden på treningsuka når den skal passe sammen med arbeidslivet. I påsken var det mye som foregikk, og det var ikke alltid like lett å bare ta på skoa og løpe. Det var heller ikke lett å finne tid til å skrive. All treningen ble gjennomført, men skrivetreningen fikk seg en liten pause.

Nå er det tilbake til rutinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *