Neeeeeeeiiiii! Brukerfeil.

tomtom spark runner pulsklokke

Tredje økt med pulsklokke og jeg gikk på min første lille smell. Og hvis turen ikke er registrert med GPS, så har den vel aldri skjedd? Dette gikk galt: 

Ut av inngangsdøra og sette klokka til å starte i løpemodus. Det går noen sekunder før GPS-signalet plukkes opp, men så er klokka plutselig klar. På skjermen står det «Go!» og jeg setter avsted.

I programmet står det litt over to timer. Jeg starter ut i rolig tempo mot Fælledparken. Etter et par runder der går det videre til søerne. Klokka ser jeg først på etter godt over en time. Jeg stusser over at den kun viser hva klokka er, for vi er da i løpemodus?

Nei, det er vi ikke. Når «Go!» kommer opp på skjermen skal man trykke til høyre en gang for å starte økten. Det gjorde jeg ikke. Jeg bare løp. «Fader, da blir jo ikke turen registrert på Endomondo.» En litt pinlig første tanke. Jeg har jo fortsatt løpt, selv om jeg ikke fikk registrert turen via GPS.

Jeg fikk startet klokka og avsluttet turen etter ca. 1.45. Litt kortere tur enn planlagt, men likevel en god avslutning på treningsuka.

Manuell registrering i Endomondo
Kilometerne og tiden skal jo telles selv om jeg ikke fikk økta registrert gjennom klokka. CrossFit legger jeg inn manuelt, så jeg tenkte jeg fikk legge inn 1.15 løp med cirka riktig antall kilometer.

Men så fant jeg Endomondos mulighet for å tegne løperuten inn på et kart. Det er mange år siden jeg så på den funksjonen sist, og da var den skikkelig dårlig. Nå fungerer den utmerket. Linjen følger automatisk veier, så det er ikke mange punktene man skal legge inn for at ruta registreres riktig. I tillegg telles kilometerne opp, så selv om mye treningsdata mangler fikk jeg i hvert fall et riktig bilde av hvor langt jeg løp.

17 kilometer ble det totalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *