Trippel-trening: Markløft, løp og fotball

fotball i nørrebroparken Ok. Nå er jeg S L I T E N. Torsdagene er vanligvis harde nok med markløft etterfulgt av en løpetur. I dag fikk jeg krydret det hele med en fotballtrening. Om jeg putta? 

Ja, jeg fikk to eller tre kasser. Men jeg kunne virkelig merke at det var lenge siden jeg sist rørte ved en fotball. Jeg har helt sikkert forbrent noen kalorier og det kommer godt med hvis jeg skal ned noen kilo innen København maraton.

Elefantene i Fredriksbergs Have
Vi håpet på at elefantene var utenfor. I en av Københavns parker er det nemlig en gratishaug for elefantspotting. Det har en forklaring. Parken ligger inntil Københavns Zoo. Dessverre var det ingen elefanter ute i dag.

Ingen elefanter i Fredriksbergs Have

Så er det godt man har en emoji-elefant man kan ty til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *