Overskuddsaktig onsdagsmorgen

nupo meal replacement

Jeg prøver meg på morgentrening en gang i uken. Det har både fordeler og ulemper. Blant annet får jeg trøkka i meg et nytt slags måltid. Og jeg har pådratt meg et overskudd av tid.

WOD (Workout Of the Day) kl. 0700. På programmet sto 12 minutter med elevated ring rows, hollow body og farmer hold. Etter det var det 21-15-9 med thrusters og reverse lunges. Med mine fryktelig ømfintelige skuldre ble det nærmest en ren utholdenhetsøkt med lite kilo på. Som en hyggelig avslutning fikk vi en tabata burpees.

Ferdig med trening kl. 8. Hjem, dusj, frokost og til jobb. Klar i god tid før 9. Morgentrening er effektivt og det kan jeg like!

Overskuddstid
Men hva skal man gjøre etter jobb? All denne overskuddstiden aner jeg jo ikke hva jeg skal bruke til. Ok, så fikk jeg lest noen av artiklene jeg hadde lagret til senere. Men i min kjedelige hverdagsrutine blir det mange timer til overs når jeg ikke skal trene etter jobb. Jeg fikk undersøkt litt mer rundt min vekts innvirkning på løpsfart, og det ser ut som jeg kanskje bør prøve å tape meg noen kilo hvis det virkelig skal gå fort i mai.

Jeg veide meg inn for 4-5 uker siden til rundt 77 kilo. Hvis jeg kan komme meg ned i 72, så kan det utgjøre ti minutter på en maraton. De ti minuttene kan være det jeg trenger for å snike meg under 3.30.

Jeg har med andre ord begynt å ta denne treningen virkelig på alvor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *