Femte uke skal fyres av

Fire uker er unnagjort. Foreløpig er det ingen tegn til skader, eller slitasje. Det er gledelig! Selv om jeg er bekymret hver eneste dag. Nå har jeg fått et godt utvalg av øvelser som kan være skadeforebyggende, så jeg satser på at kroppen holder. Her er ukas program.

Uke 5 av programmet til Lucozade Sport:

Mandag:
35 minutter rolig løp

Tirsdag:
15 minutter rolig løp
3 minutter tempo, over i 2 minutter hurtig. 2 minutter rolig – 5 ganger
15 minutter rolig løp

Onsdag:
I programmet er det lagt opp til hvile, styrke, svømming eller annen alternativ trening. Jeg sikter mot morgentrening: CrossFit.

Torsdag:
60 minutter rolig løp

Lørdag:
10 minutter rolig løp
4o minutter løp
10 minutter rolig løp

Søndag:
30 minutter rolig
30 minutter jevnt løp
20 minutter rolig
20 minutter jevnt løp
15 minutter rolig

Det blir en liten økning både i tid og kilometer denne uken også. Jeg fortsetter å følge med på beina, men det virker helt fint enn så lenge.

Denne uka er jeg mest spent på hvordan det skal gå på lørdag. 40 minutter i høyt tempo. Jeg har både vanskelig for å finne riktig fart, og for å holde høy fart i 40 minutter. Jeg skal i hvert fall ikke gå like hardt ut som i går.

Dagens rolige tur gikk rundt søerne og Østerbro. Noen rolige kilometer som gjorde godt etter en ganske tøff avslutning på forrige uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *