Morgenløp i tidsklemme

troett
Kl. 06.05 var jeg klar. Ikke fornøyd, men klar.

Innimellom blir timeplanen min utfordra. Det liker jeg ikke spesielt godt. I dag måtte jeg opp en time tidligere enn normalt for å få løpt. I dag handler det om morgenløp, tidsklemme og måltidserstatning. 

Det sto 1 time rolig løp på programmet. Med musikk i ørene og tunge ben la jeg ut mot Fælledparken. Derfra gikk det videre langs søerne, før jeg løp gjennom Assistens kirkegaard mot slutten av turen.

assistens

Kilometertidene på rolige turer fortsetter å synke uten at jeg anstrenger meg for det.

endomondo100316

Sliten løper
Jeg syns det er vanskelig å trene som det første jeg gjør om morgenen. Det er kanskje noe man setter mer pris på når man får gjennomført flere morgenøkter. Jeg er selvfølgelig tilfreds etter jeg er ferdig med trening, og jeg syns energinivået holder seg høyt gjennom dagens første timer. Men intervalløkter om morgenen skjer nok ikke på en stund.

Tidsklemme
Vanligvis er det masse av tid til trening etter jobb, og hvis jeg er nødt til å trene om morgenen så kan jeg også dra litt senere på jobb. Vanligvis. Men i dag hadde jeg første møte kl. 8 og arbeidsdagen gled direkte videre til middag med kollegene. Og etter den er jeg ikke i stand til å løpe.

I tillegg til en løpetur pleier jeg å trene markløft på torsdager. Den økta har jeg flytta til søndag morgen. Det ble mye som utfordrer min godt etablerte rutine, men jeg fant en løsning som fungerer.

Morgentrening og næring
Hvis jeg skal trene om morgenen er jeg nødt til å finne en effektiv næringskilde før trening. Jeg spiste ikke noe før dagens løpetur, og på de siste to kilometerene følte jeg meg sliten. Etter turen fikk jeg trøkka i meg en bar fra Nupo. Mange barer har det til felles at de smaker forferdelig, men denne syns jeg var ok. Så nå skal jeg ha meg et lager av barer jeg kan få i meg før morgentrening.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *