Programmet for uke 4 og en dansende Christopher Walken

fragymtilloep

Det er litt tøft å gå rett fra knebøy til en løpetur rundt søerne. Men det er den beste måten å få trent styrke samtidig som jeg følger løpeprogrammet. Første dag i uke fire, og her kommer programmet i følge med en dansende Christopher Walken.

Uke 4 av programmet til Lucozade Sport:

Mandag:
30 minutter rolig løp

Tirsdag:
15 minutter rolig løp
5 minutter hurtig, 2 minutter rolig – 5 ganger
15 minutter rolig løp

Onsdag:
I programmet er det lagt opp til hvile, styrke, svømming eller annen alternativ trening. Jeg holder enten fri, eller så blir det CrossFit.

Torsdag:
60 minutter rolig løp

Lørdag:
10 minutter rolig løp
35 minutter løp
10 minutter rolig løp

Søndag:
100 minutter rolig løp

Dagens økt
Etter en time med knebøy og et par støtteøvelser fikk jeg 30 minutter rolig rundt søerne. Styrkeøkten var tøff i dag, så beina var ikke megaklare for løp etterpå. Men nå programmet sier man skal løpe, så løper man. Avtalen mellom meg og treningsprogrammet er hellig.

Dansende Walken
På løpelista har jeg med Fatboy Slim sin Weapon of Choice. Hver gang jeg hører den får jeg lyst til å bytte ut løpingen med Christopher Walkens dans fra videoen. Kanskje en av de beste musikkvideoene noensinne:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *