Langtur og treningsuka oppsummert

strandvejen

Jeg våknet opp til sludd og snø, og på planen sto 90 minutter langtur. De lange turene er gode anledninger for å løpe noen nye veier. I dag gikk det nordover for å ta en titt på Cyclocross-rittet Soigneur CX Cup Finale. Glad det ikke var meg som tråkka rundt på sykkel i dag. 

Jeg merker at grunnformen er i ferd med å bli bedre. Først og fremst legger jeg merke til det når jeg løper rolig. De rolige turene går på høyere hastighet uten at jeg anstrenger meg mer. Det er tilfredsstillende!

I dag så jeg for meg 15 km. på 90 minutter. Jeg hadde sett meg ut en rute som skulle passe godt. Det ble tett på. 15 km. gikk på 85 minutter. Underveis tok jeg en pause for å se på noen syklister. Det var litt tøft å få beina i gang igjen etter pausen, men jeg hadde helt sikkert ikke så tøft som han her:

cxsoigneur

Podcast på løpetur
Jeg er på vei til å bli en skikkelig podcast-junkie. På rolige langturer er podcaster perfekt. Løpingen går av seg selv og krever minimalt med oppmerksomhet. Det er den perfekte anledning for å få noe nyttig input gjennom en podcast. De siste ukene har det gått i The Minimalists, og dagens løpetur var intet unntak. Programlederne diskuterer hvordan man kan leve et meningsfylt liv med mindre ting. Podcasten er helt i tråd med en del valg jeg har tatt og refleksjoner jeg har hatt de siste årene. Både gjenkjennelig og inspirerende.

Treningsuka oppsummert
Tre uker av treningsprogrammet er unnagjort. Denne uka har jeg løpt 48 kilometer på 4,5 timer. Jeg legger på 10-15 minutter med kondisjonstrening hver uke. Akkurat nå virker det som beina tåler belastningen, men det kan hende jeg skal bytte ut noe løp med romaskin i neste uke.

Utover løpingen har jeg to styrkeøkter, en WOD og en hel masse uttøying og massasje av leggene. Denne uka testet jeg trening om morgenen, og det vil jeg fortsette med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *