Treningsprogrammets styrke

Etter 30 minutter hurtig løp.
Etter 30 minutter hurtig løp.

Du vet de dagene hvor du bare vil lene deg tilbake og se ennå en episode på Netflix, og hvor en real kvalitetsøkt er det siste du kan tenke deg? Sånn hadde jeg det i dag. Og det er da styrken ved et treningsprogram viser seg. For står det i programmet så skal det gjennomføres. Uansett hvor tøft det blir.

Det er ekstremt tilfredsstillende å gjennomføre økter på dager hvor både kroppen og hodet stritter imot. Jeg er inne i den tredje uken av treningsprogrammet og begynner å merke fremgang. Dagens økt var 10 min. rolig, 30 minutter hurtig, 10 min. rolig. For to uker siden løp jeg en lignende økt i Budapest, og da var jeg helt smadret etter 20 minutter i 4.30-fart.

I dag var den hurtige delen 50% lenger, og selv om jeg ikke tok i like mye som for to uker siden var den raskeste kilometeren nede på 4.22. Det er gøy å se at treningen gir resultater.

Jeg er fortsatt bekymret for akillessenene og hælene mine, men kunne ikke merke noe som helst i dag. Jeg strekker leggene så mye jeg kan, og gjør tåhev tre-fire ganger i uken. Forhåpentligvis vil det bidra til å holde meg skadefri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *