Lonesome runner

Vi skulle vært tre. Godt jeg hadde hodetelefoner med.
Vi skulle vært tre. Godt jeg hadde hodetelefoner med.

Jeg var fryktelig usikker på om jeg skulle løpe i dag. Men siden vi skulle være tre stykker på tur i dag, ville jeg overse kroppens signaler. Tre ble til en, og nå vurderer jeg spesialisthjelp til anklene mine.

De siste dagers trening har gitt tegn til slitasje i benene. Jeg lurer nå på om det ikke er akillessenen, men heller møtet mellom to ben i ankelen som er roten til problemene. Det minner om fjoråret, men enn så lenge holder jeg det i sjakk.

Jeg har fått tips om Kaiser sport og ortopædi. De skal visst være av de beste på føtter. Jeg vurderer en undersøkelse der, i tillegg til timene med fysioterapeuten i CrossFit Copenhagen.

Frafall i løpegruppa
I dag så det ut til at vi ble tre stykker på løpeturen. Løpeturen var fin, den. Ca. 45 min. i 6-fart. Men det var bare meg. De to andre falt av gjennom ettermiddagen. Jeg var glad for at jeg hadde tatt ørepluggene med, så jeg kunne høre på noe musikk underveis. Jeg har laget en løpeliste på Spotify, men det gjenstår litt jobb før den er perfekt:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *