Morgentrening og signaler fra kroppen

skeptisk

Med planer etter jobb ble jeg nødt til å teste morgentrening. Skeptisk? Meget! Men det ble ikke så ille som jeg fryktet. Faktisk er det noen fordeler med å trene før jobb. 

Kl. 7, samme tid som jeg vanligvis står opp, sto jeg klar for en WOD i Smedjen. Jeg har alltid hatt lett for å stå tidlig opp, men trenger gjerne litt tid før jeg kan bruke kroppen på ordentlig. Derfor var jeg også skeptisk til morgentrening.

På programmet sto knebøy, eksplosive pushups og elevated ring rows før det hele ble avsluttet med 4 runder á 15 dumbell snatch + 100 single unders/50 double unders.

Det var en ganske rolig økt, så det gikk fint å få kroppen i gang. Gårsdagens intervalløkt var ferdig under 12 timer tidligere. Hoppetau til slutt i økta ga nok en litt stor belastning på leggene. Jeg syns jeg kan merke lignende tendenser som i fjor, og derfor skal jeg nok ikke løpe i morgen.

Gleder ved morgentrening
Jeg sto opp en halv time tidligere enn vanlig og var på jobb en time senere enn vanlig. På den tiden fikk jeg trent, dusjet og spist en god frokost. I stedet for å gå fra jobb kl. 16 og trene kl. 17, kunne jeg i dag være ferdig kl. 17 og allerede ha trent. Det er den store fordelen med morgentrening!

Selv om dagens opplevelse var god, så kan det hende jeg får nok av morgentrening. Men jeg skal prøve det igjen neste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *