84 dager: Langtur i Utterslev Mose

vej
Fredelig søndag i Utterslev Mose.

Søndager. De er som skapt for å spise kilometer i et stille og rolig tempo. Turene er ikke så lange ennå, men 90 minutter og 14,3 kilometer er likevel en perfekt start på søndagen. Utterslev Mose seiler opp som et nytt favorittområde, og København ligger virkelig ikke langt bak Oslo når det kommer til grønne områder. 

Jeg er virkelig glad for å bli bedre kjent med byen min gjennom løpeturer. Etter et år i København er det fortsatt mange områder jeg ikke er kjent med, og jeg vil jo ikke slå meg til ro med det jeg nå kjenner.

Det er enkelt å fortsette på stier man har tråkket opp tidligere, men langt mer spennende å søke etter nye ruter. Dagens tur gikk gjennom Bispebjerg Kirkegård, hvor kirsebærtrealléen vil stå i full blomst om 1-2 måneder. Etter kirkegården kom vi forbi et litt underlig lekestativ:

lekeapparat

Resten av turen gikk rundt Utterslev Mose, gjennom Brønshøj og tilbake til Nørrebro.

Treningsuka oppsummert

treningsuka

Jeg er fortsatt bekymret for hvordan beina håndterer den kraftig økte treningsbelastningen. Derfor kjørte jeg tirsdagens intervaller på romaskin. Det var helt sikkert en god beslutning.

Forrige uke endte på 42 kilometer løp. Denne uka har jeg løpt 34 kilometer, og rodd 12. I tillegg ble det to styrkeøkter og en WOD.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *