88 dager: Ny tur på romaskinen

High five for blemmete rohender!
High five for blemmete rohender!

Onsdag betyr alternativ trening. Det er nesten to uker siden sist jeg var til en WOD i CrossFit Copenhagen. Jeg angret litt på gårsdagens rotur da jeg så dagens program, men noen blemmer har da aldri skadet noen. 

A-delen besto av 5*8 knebøy. Vanligvis kjører jeg knebøy på mandager, men siden jeg var i Budapest på mandag gikk jeg glipp av den faste økta. Perfekt med knebøy i dag! 60 kg. på stanga holdt i massevis med så mange sett og repetisjoner, og også med tanke på hva som kom etter.

B-delen kjørte vi i team på tre, med tre stasjoner:

– 250 meter roing
– Sideplanke
– Pause

16 minutter arbeid. Hver gang roeren nådde 250 meter byttet vi stasjon. På tredje runde kom syra snikende og lårene var ved å si stopp. Vi kom oss godt gjennom, selv om de siste rundene gikk litt langsommere enn de første. Jeg begynner å like romaskina. Den er intens og gir ingen muligheter for å gjemme seg bort. Man må bare kjøre på!

Akillessenen og belastningen fremover

Jeg er rimelig stolt av at jeg droppet gårsdagens løpeøkt og satte meg på romaskinen i stedet. Det ligner ikke meg. Men jeg er bekymret for hvordan beina vil håndtere de neste ukene. Jeg tror det blir for mye løp, og derfor har jeg bestemt meg for følgende:

– En til to løpeøkter hver uke blir erstattet med romaskin, eller lignende.
– Fysioterapeut. Jeg er nesten ferdig med en behandling av skuldrene mine, så da tenker jeg fysioterapeuten skal få jobbe forebyggende med akillessenene fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *