94 dager: Styrketrening etterfulgt av løp er det nye

Markløpt etterfulgt av en rooooolig løpetur.
Markløpt etterfulgt av en rooooolig løpetur.

To ganger i uka er jeg til styrketrening i CrossFit Copenhagen. På mandager er det knebøy, og på torsdager markløft. Begge øvelser er litt krevende å kombinere med løp. Men når treningsprogrammet sier jeg skal løpe, så må jeg jo det.

I tillegg til treningsprogrammet som skal følges, prøver jeg også å publisere noe her hver eneste dag frem mot 22. mai. Så langt har kanskje det vært den mest krevende øvelsen.

Jeg gjør det for å skrive mer. Det jeg driver med er mengdetrening i skriving. Jeg legger lista lavt, men ikke så lavt at det er helt uten innhold. Men det tar tid å skrive, og jeg har ingen backlog av tekster jeg kan hente frem ved behov. Det håper jeg at jeg kan bygge opp etter hvert.

Dagens løpetur

Rundt søerne.
Rundt søerne.

Jeg glemte å starte Endomondo på startstreken, så de 40 minuttene treningsprogrammet ba om ble oppfylt. Å løpe rundt søerne er en klassisk rute her i København. Det ble ikke helt rundt i dag, men tett på.

Markløft til blods

Markløfter meg til blods.
Markløfter meg til blods.

Så markløftet sitter såpass bra nå at jeg drar vektstanga opp langs leggen og videre opp langs lårene. Blodet pipler ut av et lite sår på leggen, og det blir med helt opp til låret. Jeg tenker det er sånn det skal være.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *