95 dager: En mosjonists prioriteringer

lidkoeb

«Rest, visit the gym or go swimming – keep mobile.» Det er hva treningsprogrammet sier at jeg skulle i dag. Planen var en WOD på CrossFit Copenhagen. Realiteten ble en annen. Her er mosjonistens prioriteringer: 

En av Københavns aller beste cocktailbarer heter Lidkoeb. Så når det i lunsjen ble snakk om et par drinker etter jobb, måtte jeg ta en ny titt på planen for dagen. Jeg var tilmeldt en WOD kl. 20, og tenkte at en cocktail innen det kunne jeg sagtens klare.

Heldigvis kom jeg på bedre tanker. Jeg meldte meg av treningen, også kunne jeg heller få flere drinks.

Det kunne jeg ikke gjort hvis ikke treningsprogrammet hadde hjulpet meg gjennom gårdsdagens økt. I dag lyttet jeg til kroppen og la vekt på «rest» i stedet for «keep mobile». Hvis jeg ikke kan legge inn drinker med gode kolleger i maratonforberedelsene så er det ikke noe poeng i å holde på med det her. Skål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *