97 dager: En myk start

IMG_2634
Solnedgang over Langebro.

Første dag i treningsprogrammet. 20 minutter rolig løp på agendaen. Det er i hvert fall lett å motivere seg når været er som over på vei hjem fra jobb. København er generelt en god løpeby, og i dag har jeg vært en runde rundt deler av indrefileten.

Jeg klarer ikke å ta en 20 minutters løpetur på alvor. Det alene er ikke verdt å skifte til treningstøy for. Derfor ble det en time styrketrening i Kirken først. Kirken er altså en av boxene til CrossFit Copenhagen.

3,65 km. på 21.18. Det skal gå sakte i starten. Med fjorårets langvarige akillesskade friskt i minnet har jeg blitt veldig oppmerksom på kroppen. Nå i starten vil belastningen på nettopp akilles og leggene var det mest kritiske.

Sammen med gradvis mer løp blir det regelmessig tåhev og uttøying av legger og akillessener.

Innveiing

IMG_2639

Jeg vet fryktelig lite om hva jeg har veid på forskjellige tider. Jeg vet ikke hva jeg veide til Berlin maraton i 2013, men skal jeg gjette vil jeg si 3-4 kilo mindre enn nå. Jeg vet heller ikke hva som er en fornuftig matchvekt hvis jeg skal under 3.30. Innveiingen var mest for sjov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *